• page_banner

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Profil perusahaan

SHANDONG SUNSHINE TRADE CO., LTD, dumunung ing kutha Weifang,

Provinsi Shandong ing China, cedhak Pelabuhan Qingdao.kang Produsèn profesional

lan perusahaan dagang peralatan fitness ing kekuatan, yoga lan peralatan kahanan.

Pabrik kalebu area 32.000 meter persegi, produk utama ngemot kabeh fitness Rig,

Rak Daya, peralatan gym, aksesoris fitness&yoga, produksi, grosir lan eceran.

Profesional ing riset lan pangembangan produksi luwih saka 10 taun.Dipercaya lan dipercaya yaiku

yayasan perusahaan kita, Ngewangi pelanggan ngatasi masalah, Kepuasan pelanggan minangka tujuan urip kita.

KONSEP BRAND KITA--Srengenge ing ati, Peteng ora tau mlebu!

bta
cba

Sunshine teka saka kepinginan saka pangadeg.

Saben uwong duwe kabut ing atine, kasangsaran, kasusahan utawa kahanan sing kusut.Kita mikir iki ora medeni lan ora perlu diremehake.Angger atine tansah kebak sinar matahari, embun wekasane bakal sirna.Muga-muga kabeh wong duwe energi positif lan ngadhepi urip kanthi positif.

Iki uga budaya perusahaan kita.Saben pegawe aktif nanggapi kangelan, ngrampungake kangelan, nyawiji dadi siji, lan maju kanthi kohesi tanpa cela.

Tujuane yaiku dadi sinar matahari ing ati para pelanggan lan maju bebarengan!

zuzhaung
zuzhuang2

Apa milih kita

Kita bakal seneng dadi hubungan bisnis jangka panjang karo para pelanggan, mulane Kualitas minangka nyawa kita!Ora ketompo kapan, ora ketompo ngendi, tuku saka / liwat kita, sampeyan ora bakal padha sumelang ing bab kualitas lan layanan Sawise-sales, mung milih sing pengin, ninggalake liyane kanggo kita!

Dhukungan teknis-Kita bisa ngowahi ide lan konsep sampeyan dadi produk nyata.

rega-Kita duwe garis produksi dhewe, bisa nyedhiyakake rega sing kompetitif.

Kualitas dhuwur-bahan mentah, kita nggunakake baja kekuatan dhuwur sing paling apik, ngumpul lan mriksa sadurunge saben pangiriman kanggo mesthekake yen kabeh barang sing ditampa sampurna.

layanan OEM-Kita bisa ngasilake produk adhedhasar syarat pelanggan.

Pangiriman Tepat Wektu-Kita bakal ngatur produksi kanthi rasional, kanggo mesthekake yen barang bakal disiapake kaya sing dijadwalake.