• page_banner

Bangku sing bisa diatur

  • Luwes Workout Bobot Bangku

    Luwes Workout Bobot Bangku

    * Multiple Gears Adjustment,Loro Mburi lan Jog bisa diatur
    * Roda mburi ditambahake, gampang dipindhah
    * Kualitas Tinggi PU Kulit Mat
    * LOGO khusus kasedhiya

  • Praktis Multi Fungsi Storage Luwes Bangku

    Praktis Multi Fungsi Storage Luwes Bangku

    * Desain Cilik lan Kompak, Akeh Aksesoris Olahraga Ing Siji
    * Desain Terintegrasi, Bisa Nyukupi Kebutuhan Sampeyan Kanggo Latihan Konfrontasi, Latihan Kekuwatan utawa Latihan Inti, Nyedhiyakake Kemungkinan Liyane kanggo Kebugaran Omah
    * Desain Ukuran Dhuwur Ergonomis (42.9CM), Cocog Kanggo Latihan Stepping lan Hip
    * Telung Bantal kanggo Ningkatake Latihan Kabeh, Cocog kanggo Bench Press lan Hip Press
    * Pangaturan Sudut Bench Press, 20°,30°,45°,60°,75°
    * LOGO Custom Kasedhiya

  • Multi Fungsi Fitness Luwes Bangku karo Roller

    Multi Fungsi Fitness Luwes Bangku karo Roller

    * Multiple Gears Imbuhan, Loro-lorone Mburi lan Jog bisa diatur
    * Roda mburi ditambahake, gampang dipindhah
    * Keset Kulit PU Kualitas Tinggi
    * LOGO Custom Kasedhiya