. Grosir Adjustable Workout Bobot Bangku Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Luwes Workout Bobot Bangku

Katrangan singkat:

* Multiple Gears Adjustment,Loro Mburi lan Jog bisa diatur
* Roda mburi ditambahake, gampang dipindhah
* Kualitas Tinggi PU Kulit Mat
* LOGO khusus kasedhiya


Detail Produk

Tag produk

KABEH BENGKUNG BISA LOGO, WARNA DLL.
KOPERASI karo kita, nggawe desain sampeyan dadi nyata!

Jeneng produk: Bangku sing bisa diatur
Bobot kotor produk: 42 Kg
Ukuran produk: 143*51*27 CM
Ukuran Back Mat: 90*25*6 CM
Ukuran Kursi: 38.5*25*6 CM
Jarak antarane Mat: 6 CM

Bangku flat-to-incline luwes sing nggawa latihan kekuatan kualitas klub menyang omah.Ora preduli nggunakake sing cocog karo rak daya utawa latihan bobot entheng karo dumbbells lan / utawa latihan bobot awak, kabeh bisa digunakake kanthi apik.
Multiple gears imbuhan, Multi-sudut imbuhan, adaptasi karo kabutuhan olahraga saka macem-macem kelompok wong, sawetara saka sudhut aplikasi
Nangani trep sing padhet, proteksi tutup karet non-slip, gampang dipindhah nganggo katrol
Bantalan kualitas dhuwur, pipa sing kandel lan lebar, abot lan padhet, aman lan aman
Katrol portabel, gampang dipindhah, siji wong bisa mindhah produk, gampang digunakake
Pad kulit PU sing ambegan, kulit berkualitas tinggi, nyaman lan ambegan, nglindhungi kulit nalika njamin kualitas

* UJI KUALITAS:
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan

* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

* SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

* MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

* LAYANAN sawise-sales
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

* KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

Bangku sing bisa diatur (2)
Bangku sing bisa diatur (3)
Bangku sing bisa diatur (4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita