. Grosir Colourful Kompetisi Kettlebell Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Warna-warni Kompetisi Stainless Kettlebell

Katrangan singkat:

* Ing jero Cast Iron, Bobot Pas
* Suhu Dhuwur Forged Body lan Handle
* Ngalahake Digawe menyang Anti Slip, Perasaan Tangan Nyaman, Gunakake Trep
* Desain Ditutupi Ngisor, Tahan Kacilakan lan Nglindhungi


Detail Produk

Tag produk

SPESIFIKASI LENGKAP, BISA PILIH ON DEMAND!
Kettlebell Kompetisi Tahan Karat Warna-warni, gagang digawe saka baja netral kanthi lapisan anti karat sing transparan.Jembar internal sing gedhe (135mm) nyedhiyakake genggeman sing apik, sanajan tangan loro digunakake kanggo ngangkat kettlebell.
Awak kettlebells dilengkapi lapisan bubuk sing alus lan nggilap, cetakan siji-potong, pengerjaan sing apik, bobot standar, tes produk sing ketat, lan rincian nemtokake kualitas.
Kettlebell nggunakake bahan sing apik, titik sing apik yaiku Eco-loropaken, ora ana mambu pedas, luwih awet, ngisor digawe saka warata, saengga bisa gampang diselehake, ora bakal digulung .Cat dadi warna sing beda ing saben bobot, gampang dibedakake, fashion lan ayu
Obyek abot dilindhungi kanthi luwih tegas, produk kasebut dikemas kanthi kothak umpluk kapadhetan dhuwur sing disesuaikan, sing dikempalken kanthi rapet lan diangkut tanpa nabrak utawa ngrusak, mesthekake yen produk dikirim menyang tangan sampeyan kanthi apik.
Bobot: 4KG / 6KG / 8KG / 10KG / 12KG / 16KG / 20KG / 24KG / 28KG / 32KG
GARANSI: SATU TAHUN, garansi rusak
Aplikasi: Loro lanang lan wadon

* UJI KUALITAS:
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan

* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

*SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

*MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

*LAYANAN AFTER-SALES
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

*KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

16548638554_436056523
Kettlebell (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita