. Grosir Pedal Elastis Band Rally Rope Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Tali Reli Pita Elastis Pedal

Katrangan singkat:

* Handle Busa sing Nyaman lan Ramah Lingkungan
* Kendel Tensile Tube
* High-Kapadhetan Non-slip Busa
* Trep kanggo nggawa


Detail Produk

Tag produk

Jeneng produk: Pedal Elastic Band Rally Rope
Bahan: TPE + Busa
Ukuran: 52*26.5 cm
Aplikasi: Fitness

Stretch ing bakal, lan tokoh S-shaped katon langsung

Latihan aerobik saben dina, nggawe kurva sing menarik, resistensi tarik sing luwih gedhe, nambah kesulitan latihan

Desain anyar produk, supaya sampeyan nggunakake luwih trep, dhuwur-Kapadhetan umpluk, thickened tabung lateks kekandelan saka 2.94mm, desain poros inovatif meh nul nyandhang

Latihan Pundhak, Ngilangi lara pundhak lan lurus

Latihan lumbar, nyuda keluwihan daging kanggo latihan abs kanggo latihan garis rompi

Latihan lengen, Gampang kelangan lengen kupu-kupu, lengen ramping

Latihan sikil, Ngilangi sikil otot sikil gajah, otot sikil sing alus

Awak tali karet digawe saka bahan TPE sing berkualitas tinggi, desain sing padhet, selang papat untai sing kandel, anti-tarik tearing, daya tahan sing apik

Gagang mbungkus ing scalloped, non-slip tekstur supaya tangan kringet lan slipping

Footrests oval sing pas karo wangun sikil kanggo nyegah longgar lan slipping

Bobot mung kira-kira 0.06kg, cilik lan entheng lan gampang digawa, supaya sampeyan bisa olahraga kapan wae

* UJI KUALITAS
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan.

* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

* SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

* MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

* LAYANAN sawise-sales
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

* KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

Tali Reli Pita Elastis Pedal (10)
Tali Reli Pita Elastis Pedal (9)
Tali Reli Pita Elastis Pedal (8)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita