. Grosir Custom Fitness Multi Fungsi Gym Rig Power Rack Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Custom Fitness Multi Fungsi Gym Rig Power Rack

Katrangan singkat:

CARA KITA PRODUKSI RIG CROSS FIT Panjenengan?** Pisanan, Marang kita pemandangan lengkap gym Panjenengan, carane lan ngendi sampeyan pengin sijine Rig Panjenengan

** Kapindho, Nuduhake desain rinci sampeyan kanthi info ukuran

** Menehi Logo Ai lan werna favorit

** Menehi Rig Nyata sing manggon ing impen sampeyan!


Detail Produk

Tag produk

c1

CATETAN ADEGAN LENGKAP GYM Panjenengan

hare kita babagan pemandangan lengkap gym sampeyan, lan ide sampeyan babagan carane sampeyan pengin gym katon kaya, pelokalan fungsional Gym, anggaran sampeyan, gaya favorit sampeyan

Banjur kita bakal karo sampeyan, kanggo ngrembug babagan ide sampeyan, uga menehi saran yen sampeyan seneng.

Pemandangan lengkap saka gedung olahraga sampeyan, yaiku sawetara jarak sing bisa ditindakake dening bagean Rig sing ngasilake profesional, apa ukuran lan jarak kasedhiya utawa ora.ing ngendi lan bagean sing ora cocog kanggo nggunakake Rig. ukuran sing ora apik nalika nggunakake kanthi nuduhake pengalaman pelanggan liyane

s1
s2

SHARE US DESIGN Panjenengan karo SIZE INFO

Sampeyan bisa menehi kita CAD drawing pics utawa malah tangan drawing ok, mung kita cetha ngerti apa sing perlu

Aja lali kanggo menehi tandha ukuran, jarak rak sing dikarepake.Kangge, kita kene karo sampeyan kanggo ngetang jarak bebarengan, Mbantu sampeyan supaya masalah jarak nalika sampeyan nggunakake nyata

Logo, Warna, Aksesoris, kabeh kasedhiya kanggo nggawe

7

PROSES KITA Nggawe DESIGN Panjenengan teka nyata

** Sawise konfirmasi kabeh rincian lan ukuran, kita miwiti kanggo Cut tabung

** Welding Parts bebarengan

** Nglumpukake Rig kanggo mriksa mriksa lan nyetel

** 3 lapisan powder coating

** Packing lan Pangiriman

8

KUMPULAN & PEMERIKSAAN

Buruh kita ngumpulake rig Fitness bebarengan, kanggo mriksa apa ukuran yen sampurna utawa ora, ana cacat, nyetel wektu, kanggo mesthekake yen sampeyan ora bakal nemoni masalah nalika ana ing tangan.

9

PACKING & PENGIRIMAN

Saben bagean wis gelembung plastik tutup munggah pisanan, banjur menyang karton, tas PP nutupi karton, Final sijine menyang kasus kayu, sawetara cara nglindhungi kanggo nglindhungi barang supaya rusak.

10

FOTO REAL nalika pelanggan ditampa ing tangan

Ing ngisor iki sawetara foto sing dikirim pelanggan babagan produk kita teka ing gym

PSLogo duwe perawatan kabur kanggo nglindhungi hak pelanggan

f1
f2
f3

* UJI KUALITAS:

Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan

* PACKING & PENGIRIMAN

Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake

Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya

Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

*SAMPEL

Siji sampel kanggo tes kasedhiya

Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

*MOQ

Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

*LAYANAN AFTER-SALES

We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip

Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

*KENAPA PILIH KAMI

Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

9
10
pp2
pp1
pp3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita