. Grosir Customized Multi Fungsi Commercial Full Power Rack Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Selaras Multi Fungsi Komersial Full Power Rack

Katrangan singkat:

* Digawe saka Full, Kelas Komersial, Heavy-Duty 11 Gauge/3mm Steel
* Dhuwur sing bisa diatur, Multi-Grip Chin-Up Frame
* Karet Premium, Moulded-Sandwich J-Hooks lan Spotter Catcher Arms
* Garansi Rangka Seumur Hidup kanthi Kapasitas Muatan Maksimum 500kg
* Tali Keamanan Komersial & Lampiran Dip Opsional


Detail Produk

Tag produk

KABEH RACK BISA SESUAI LOGO, UKURAN HOLE, JARAK, WARNA DLL.
KOPERASI karo kita, nggawe desain sampeyan dadi nyata!
Rak daya lengkap komersial nggunakake tabung tekanan komersial kekuatan dhuwur,
Heavy-Duty 11 Gauge / 3mm Baja.Iki jenis tabung ora retak nuduhake metu, liyane
Larang lan ayu, katon luwih apik ora mung kauntungan, nanging uga kapasitas bobot kekuatan dhuwur
Rak daya dirancang karo macem-macem laser-cut, bolongan nomer kanggo mesthekake catchers spotter lan J-Pancing bisa disetel ing sembarang dhuwur.
Lampiran dagu luwes uga bisa disetel ing sawetara dhuwur lan rak bisa kanthi ditempelake ing rak siluman liyane kanggo nggawe tembok kebak rak yen pengin.
Opsi multi-grip chin up nawakake macem-macem genggeman, kalebu;vertikal lan horisontal sudhut-grip chin-up Ngalahake, vertikal lan horisontal cedhak-grip chin-up Ngalahake lan mid-range angled-grip chin-up Ngalahake.

* UJI KUALITAS:
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan

* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

* SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

* MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

* LAYANAN sawise-sales
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

* KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

Rak Daya Penuh Komersial (5)
Rak Daya Penuh Komersial (6)
Rak Daya Penuh Komersial (7)
Rak Daya Penuh Komersial (2)
Rak Daya Penuh Komersial (3)
Rak Daya Penuh Komersial (4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita