. Grosir Eco Friendly Anti Slip Naturer Karet PU Yoga Mat Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Eco Friendly Anti Slip Naturer Karet PU Yoga Mat

Katrangan singkat:

KESESUAIAN ECO FRIENDLY NATURAL KARET PRIMUM YOGA MAT

* Lapisan ndhuwur nganggo kulit PU berkualitas tinggi, sing nyerep kringet lan ora licin, lan nduweni rasa alus.

* Underlay digawe saka karet alam kanggo bantalan nyaman, lan desain non-slip tekstur menehi genggeman kuwat

* Lumahing ditambahake karo lapisan tahan nyandhang kanggo umur layanan sing luwih dawa

* Komposit lem sing ramah lingkungan lan ora beracun, ora ana crimping, ora retak


Detail Produk

Tag produk

Padha Yoga mat Lingkungan loropaken materi, non-beracun lan aman

Ing pangertèn bener garing lan udan loro Anti-slip, lemah genggeman kuwat, pangayoman mbalek

Sampeyan bisa nambah garis awak, ngatur LOGO, lan nyithak pola pribadi.

Karet PU Yoga mat adhering kanggo konsep konsisten saka pangayoman lingkungan, nggunakake bahan mentahan lingkungan luwih.Ninggalake grafting saka wit karet inferior kanggo mesthekake kemurnian saben tepak solusi Simpenan karet.Cairan produksi karet sing diasilake saka pertumbuhan alami wit karet diolah liwat macem-macem proses fisik, sing ijo lan ramah lingkungan, aman lan aman.

Eco Ramah Anti Slip Naturer Karet PU Yoga Mat (1)

* UJI KUALITAS:
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan
* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

*SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen
*MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

Eco Ramah Anti Slip Naturer Karet PU Yoga Mat (2)
Eco Ramah Anti Slip Naturer Karet PU Yoga Mat (3)

*LAYANAN AFTER-SALES
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

*KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

Eco Ramah Anti Slip Naturer Karet PU Yoga Mat (4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita