. Grosir Fitness Squat Rack Setengah Power Rack Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Fitness Squat Rack Setengah Power Rack

Katrangan singkat:

* Digawe saka Full, Kelas Komersial, Heavy-Duty 11 Gauge/3mm Steel
* Laser Cutting Hole Kanthi NO.Lingkaran Chin-Up Frame
* Karet Premium, Moulded-Sandwich J-Hooks lan Spotter Catcher Arms
* Garansi Rangka Seumur Hidup kanthi Kapasitas Muatan Maksimum 500kg
* Bar Chin-Up Komersial Opsional


Detail Produk

Tag produk

KABEH RACK BISA SESUAI LOGO, UKURAN HOLE, JARAK, WARNA DLL.
KOPERASI karo kita, nggawe desain sampeyan dadi nyata!

Jeneng produk: Fitness Squat Rack Setengah Power Rack
tabung: 75x75x3mm
Lampiran: J-Pancing
Dhuwur: 2300 mm
Bisa dipilih: Chin-Up Bar / Spotter Catcher Arms

Rak jongkok sing apik sing bakal mbantu ningkatake tingkat kebugaran lan nyedhiyakake awak sing kenceng lan kenceng.
The Fitness Squat Rack Half Power Rack sampurna ing sembarang gym ngarep utawa studio fitness.Aparat sing paling apik iki cocog kanggo latihan fungsional, kekuatan lan kahanan, lan program latihan sirkuit.
Chin-ups lan pull-ups wis suwe dianggep dening pelatih lan pelatih minangka rong latihan paling penting sing bisa ditindakake kanggo mbangun otot lan nambah kekuatan ing punggung lan lengen.
Squat Rack nawakake pancingan bar sing bisa diatur lan bar spotter safety, supaya sampeyan bisa ngontrol nalika olahraga lan suwene.
Rak jongkok nggunakake tabung tekanan komersial kekuatan dhuwur,
Heavy-Duty 11 Gauge / 3mm Baja.Iki jenis tabung ora retak nuduhake metu, liyane
Larang lan ayu, katon luwih apik ora mung kauntungan, nanging uga kapasitas bobot kekuatan dhuwur

* UJI KUALITAS:
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan

* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

*SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

*MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

*LAYANAN AFTER-SALES
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

*KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

Rak jongkok (2)
Rak jongkok (4)
Rak jongkok (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita