. Grosir FITNESS WEIGHT LIFTING GYM RUBBER FLOORING MATTING MATS Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

FITNESS WEIGHT LIFTING GYM karet lantai mats Mat

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

* Lantai karet dipilih kanthi ketat kanggo perlindungan lingkungan, ora ana polusi, ora ana formaldehida, lan partikel karet anyar, kanggo mesthekake yen saben lantai cocog karo standar perlindungan lingkungan.
* Ing jogan karet kuwat lan angel, èfèktif bisa nolak impact saka obyek abot lan ora gampang kanggo break.Kombinasi bahan anyar kanthi isi karet 45%.
* Kolom nyerep kejut ngisor dirancang kanggo nyebarake tekanan obyek sing abot ing lemah, kanthi efektif nahan kekuwatan lan duwe peran protèktif
* Karet jogan tikar bisa selaras kanggo nyedhiyani pelanggan karo wangun produk becik
* Konstruksi prasaja, bisa dilebokake nganggo adesif utawa langsung dipasang

Mats gym lantai karet nyerep kejut Buffer iki nduweni ukuran lan kekandelan sing beda
500 * 500 * 15 mm
500 * 500 * 20 mm
500 * 500 * 25 mm
500 * 500 * 30 mm
1000 * 1000 * 15 mm
1000 * 1000 * 20 mm
1000 * 1000 * 25 mm
1000 * 1000 * 30 mm
Werna duwe putih, abang, kuning, biru, ijo, oranye, abu-abu, pink.

* UJI KUALITAS:
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan
* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres
*SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen
*MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane
*LAYANAN AFTER-SALES
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar
*KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

MATTING MATS (1)
MATTING MATS (2)
MATTING MATS (3)
MATTING MATS (4)
MATTING MATS (5)
MATTING MATS (6)
MATTING MATTING (7)
MATTING MATS (8)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita