. Grosir Fitness Bobot Ngangkat Strength Training Aerobic Pump Barbell Bobot Plate Set Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Fitness Angkat Bobot Latihan Aerobik Pump Barbell Bobot Plate Set

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

1. Set bobot Adjustble Aerobic Barbell ora bakal teyeng, pangopènan lan perawatan sing gampang
2. Eco Friendly kualitas dhuwur karet dijamin, cetha lan aman kanggo nggunakake
3. Gampang kanggo ngumpul lan mbongkar, non-slip lan nyandhang-tahan, nyaman nangani

Set Barbel sing bisa diatur nggunakake Karet Warna Ramah Lingkungan, Bening lan Aman, ora mambu, Non-slip ora lara tangan.

Gesper safety dilengkapi, ora natoni tangan, gampang dipasang

Bar barbel digawe saka pipa baja sing dikuatake, sing ora gampang rusak lan kuwat lan tahan lama.Gagang spons ireng, bahan busa polyurethane kapadhetan dhuwur, nyaman, ora licin lan awet

Werna ayu, gampang kanggo mbedakake bobot saka piring barbell

Aman lan non-slip genggeman tangan alur, nalika nyekeli barbell plate, iku ora gampang kanggo slip lan babras driji sikil.

Isi set klompok: Barbell, piring bemper, kerah.

* UJI KUALITAS:
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan
* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres
*SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen
*MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane
*LAYANAN AFTER-SALES
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar
*KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

packing (1)
packing (1)
packing (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita