. Grosir Folding Wall Mount Squat & Power Rack Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Folding Wall Mount Squat & Power Rack

Katrangan singkat:

Rak daya dipasang ing tembok sing bisa dilipat Cross Fit, nggunakake tabung tekanan komersial kanthi kekuatan dhuwur 75x75x3mm, bisa gampang dilipat, ngirit akeh ruang.
Gawe ruang latihan fungsional ing garasi sampeyan lan isih bisa parkir mobil sampeyan!
KABEH RACK BISA SESUAI LOGO, UKURAN HOLE, JARAK, WARNA DLL.
KOPERASI karo kita, nggawe desain sampeyan dadi nyata!


Detail Produk

Tag produk

Rak jongkok tembok lempitan digunakake kanggo penggemar fitness lan pamula, Cocog karo barbell, piring bemper, digunakake kanggo wong sing ngangkat bobot, bench press, chin up.

FITUR UTAMA:

Bisa dilipat, ngirit akeh spasi yen sampeyan ora nggunakake, gampang dirakit lan nyetel
KOMERSIAL MENGGUNAKAN BAHAN, NO CRACK lan KAPASITAS bobot gedhe
WALL MOUNT PLATE BISA SESUAIKAN LOGO
UKURAN HOLE: 17 MM
JARAK LUBANG: 50 MM & 25 MM & 150 MM
UKURAN : 1200 * 70 * 1900 MM

LAMPIRAN:

CHIN UP BAR * 1
J HOOK * 1 PASANG ( KIRI & KANAN )

TOP PLASTIK PROTECTIVE ing ngisor UPRIGHTS kanggo mesthekake persiyapan lan pangayoman Gamelan kanggo lantai Panjenengan.
BOLTS ELEKTROPLATE LUAR BIASA, MUDAH DIKUMPUL & SESUAIKAN PIN RED
LASER nglereni LOGO karo pola Panjenengan

* UJI KUALITAS:
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan

* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

* SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

* MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

* LAYANAN sawise-sales
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

* KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

Lempitan Wall Mount Jongkok & Rak Daya (6)
Lempitan Wall Mount Jongkok & Rak Daya (7)
Lempitan Wall Mount Jongkok & Rak Daya (8)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita