. Grosir Band Resistance Tugas Berat Set Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Band Resistance Tugas abot Set

Katrangan singkat:

* Molding rotasi ing siji
* Ora Welding Marks
* Tahan kanggo Paparan
* Ora ana Resiko Pecah
* Elastisitas apik, 6,5 kaping Test Tensile


Detail Produk

Tag produk

LOGO CUSTOMIZED kasedhiya
Jeneng produk: Resistant Band Set
Bahan: Karet, TPE
Spesifikasi:
Werna Length Jembar Ketebalan Bobot Tarik
Kuning 2080mm 0.64mm 4.5mm 60g 0-15lb
Abang 2080mm 13mm 4.5mm 122g 15-25lb
Ireng 2080mm 21mm 4.5mm 197g 25-50lb
Ungu 2080mm 32mm 4.5mm 300g 75-100lb
Ijo 2080mm 45mm 4.5mm 422g 100-120lb
Biru 2080mm 64mm 4.5mm 600g 120-175lb
Oranye 2080mm 83mm 4.5mm 777g 200-230lb

Band resistensi serbaguna, pelangsingan, pitulungan yoga, kebugaran olahraga, latihan rehabilitasi, kabeh pembantu sing apik

Kelet kanggo 30 menit dina lan njaluk ing wangun apik.
Lengan, Panggunaan jangka panjang saka pita tahan bisa nggawa sampeyan lengen dawa
Stress, Sajrone proses peregangan, kanthi efektif nyuda stres, ngilangake kesel, nambah konsentrasi lan ngendhokke swasana ati.
Sikil,A tali mbangun maneh kaendahanmu, sikil ayu sing ramping simetris, ngilangake kembung kabeh awak dadi anteng, lan kahanan sing ala, sikil sing bentuke O, nyeri pinggang, nyeri punggung, nyuwun pamit.
Bokong, Pita sing tahan menehi pinggul sing mantep lan seksi, punggung seksi sing menggoda, lan weteng sing alus lan mantep.

Senjata sihir fitness siji wong

* UJI KUALITAS
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan

* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

* SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

* MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

* LAYANAN sawise-sales
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

* KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

Set Pita Tahan (14)
Set Pita Tahan (6)
Set Pita Tahan (13)
Set Pita Tahan (12)
Set Pita Tahan (11)
Set Pita Tahan (8)
Set Pita Tahan (10)
Set Pita Tahan (7)
Set Pita Tahan (9)
Set Pita Tahan (6)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita