. Grosir Produsen Bola Yoga Ramah Lingkungan Kualitas Tinggi lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Ball Yoga Ramah Lingkungan Kualitas Tinggi

Katrangan singkat:

EXPLOSION BUKTI BOLA YOGA

* Bahan kualitas dhuwur

* Explosion-proof thickening

* Bobot entheng lan awet

* Praktis lan serbaguna


Detail Produk

Tag produk

Bahan PVC berkualitas tinggi sing dipilih, kuwat lan awet, aman lan dipercaya lan ramah kulit

Bola Yoga Ramah Lingkungan Berkualitas Tinggi (2)

* UJI KUALITAS:
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan

 

Bola Yoga Dirancang kanggo dadi penguatan kandel bledosan-bukti, luwih aman, bledosan-bukti beban-prewangan: 150-200KG, thickened upgrade anyar, liyane bobot-prewangan lan luwih awet, proses njlimet, Yoga Ball ora njeblug, ing cilik saka obyek cetha puncture bocor alon, kanggo nglindhungi safety

Anti-spike, struktur jaringan berbusa saka hive nyegah stomata dadi luwih gedhe lan bledosan

Bobot entheng, ukuran cilik, bobot entheng 750 gram, yen ora digunakake bisa nyusut, ukuran cilik ora ngenggoni papan.

Desain humanized luwih trep, inflasi luwih cepet, ayu lan cetha nyuda meksa ring dispersi beban-prewangan

Kustomisasi pribadi kanthi fungsi inovatif, bal yoga bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda, eksklusif kanggo pribadine

Bola Yoga Ramah Lingkungan Berkualitas Tinggi (1)

* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

Bola Yoga Ramah Lingkungan Berkualitas Tinggi (5)
Bola Yoga Ramah Lingkungan Berkualitas Tinggi (6)

*SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

*MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

 

*LAYANAN AFTER-SALES
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

*KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

Bola Yoga Ramah Lingkungan Berkualitas Tinggi (7)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita