. Grosir Multi Fungsi Mesin Crossover Kabel Power Rack Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Multi Fungsi Machine Crossover Kabel Power Rack

Katrangan singkat:

* Digawe saka Full, Kelas Komersial, Heavy-Duty 11 Gauge/3mm Steel
* Laser Cutting Hole Kanthi NO.Multifungsi Mobile Chin munggah Handle
* Karet Premium, Moulded-Sandwich J-Hooks lan Spotter Catcher Arms
* Garansi Rangka Seumur Hidup kanthi Kapasitas Muatan Maksimum 500kg
* Pilihan Komersial Pedal lan Pulley Bangku


Detail Produk

Tag produk

KABEH RACK BISA SESUAI LOGO, UKURAN HOLE, JARAK, WARNA DLL.
KOPERASI karo kita, nggawe desain sampeyan dadi nyata!

Jeneng produk: Multi Fungsi Machine Crossover Kabel Power Rack
tabung: 75x75x3mm
Lampiran: J-Pancing / Spotter Catcher Arms
Dhuwur: 2350 mm
Tumpukan bobot: 75KG / 90KG / 120KG
Bisa dipilih: Pedal Kaki / Bangku Katrol

Desain gembong, posisi panggonan bisa diganti kapan wae

Mesin kabel silang nggunakake tabung tekanan komersial sing dhuwur,
Heavy-Duty 11 Gauge / 3mm Baja.Iki jenis tabung ora retak nuduhake metu, liyane
Larang lan ayu, katon luwih apik ora mung kauntungan, nanging uga kapasitas bobot kekuatan dhuwur
Tumpukan bobot ing 2 sisih rak bisa disesuaikan bobot saka 75KG nganti 120KG, pelanggan nggunakake 75KG lan 90KG paling akeh.Nggunakake katrol alloy aluminium, sing kuat lan awet.
Bolongan nglereni laser ana ing ukuran umum 21mm kanggo pas J-Hooks lan Spotter Catcher Arms nyetel ing dhuwur sing beda-beda, wadhah piring, lengen Jammer lan lampiran liyane kanthi bebas ditambahake kanthi pilihan sampeyan.
Rak siji iki nyukupi kabutuhan multi fungsi saka Squat, Bench Press, Chin up, High and Low pulley, panyimpenan, A gym cilik nanging cukup sawetara ruang sing dijupuk, tanpa piring bemper sampeyan isih bisa nggawe salib karo rak iki.

* UJI KUALITAS:
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan

* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

* SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

* MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

* LAYANAN sawise-sales
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

* KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

Rak Daya Kabel Crossover Mesin Multi Fungsi ( (6)
Rak Daya Kabel Crossover Mesin Multi Fungsi ( (4)
Rak Daya Kabel Crossover Mesin Multi Fungsi ( (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita