• page_banner

Kabar

Kabar

  • GYM ESSENTIALS HOT DEALS-UNPOWERED TREADMILLS

    GYM ESSENTIALS HOT DEALS-UNPOWERED TREADMILLS

    Treadmill tanpa daya nyedhiyakake latihan mbledhos, latihan kekuatan sikil lan ketahanan, latihan aerobik intensitas dhuwur, lan cocok banget kanggo proyek sing mbutuhake kabugaran fisik lan daya mbledhos sing dhuwur.Treadmill tanpa daya duwe akeh kaluwihan tinimbang tradhisional ...
    Waca liyane
  • Treadmill nggawe mlaku dadi fashion

    Treadmill nggawe mlaku dadi fashion

    Treadmill minangka piranti fitness sing simulasi mlaku lan mlaku.Mlaku lan mlaku minangka latihan aerobik sistemik.Miturut statistik para ahli olahraga, saben 1000 meter mlaku ing darat, sikil kudu 600-700 ping.Ora mung ar...
    Waca liyane
  • Apa Mat Yoga sing paling apik kanggo Guru Yoga Profesional?

    Apa Mat Yoga sing paling apik kanggo Guru Yoga Profesional?

    Apa Mat Yoga sing paling apik kanggo Guru Yoga Profesional?Yoga dudu olah raga sing kompetitif, iku olahraga awak lan pikiran, sing mbutuhake pengendalian lan kontrol kanggo nglatih otak kita, lan uga nggabungake postur, napas lan pikiran.nyetel pikiran (meditasi menyang ...
    Waca liyane
  • Apa Item Fitness Poupar ing 2022

    Apa Item Fitness Poupar ing 2022

    Kanthi perkembangan COVID-19 bola-bali, industri fitness uga wis narik kawigaten wong ing saindenging jagad.Apa iku fitness ngarep utawa fitness ruangan, liyane lan liyane manungsa waé kanggo.Kanthi pangembangan industri fitness, fit kita ...
    Waca liyane
  • Lompat tali kanggo nggawe fitness luwih trep

    Lompat tali kanggo nggawe fitness luwih trep

    Saiki, wong seneng banget karo fitness lan olahraga.Dheweke ora mung bisa mbantu kesehatan awak, nanging uga entuk efek ngilangi bobot.Efek bobot mundhut saka skipping tali ing olahraga iki apik banget.Ayo sinau carane mlumpat tali kanthi bener.Cara: Nalika lompat tali, sampeyan kudu ...
    Waca liyane
  • Camping tenda pendamping camping atlit kudu duwe-Camping Inflatable Sofa

    Camping tenda pendamping camping atlit kudu duwe-Camping Inflatable Sofa

    Sofa inflatable nyingkirake akeh perabot tradisional lan bisa diselehake ing njero ruangan lan ing njaba ruangan.Sawise deflasi, kompak lan gampang disimpen lan digawa.Iku loro trendi lan nyaman, lan akeh tampi dening wong trendi.Keuntungan saka inflatable ...
    Waca liyane
  • Gadget fitness ngarep populer ing epidemi

    Gadget fitness ngarep populer ing epidemi

    Hula hoops minangka produk fitness sing kudu diduweni kanggo kulawarga.Ana hula hoop ing meh saben kulawarga.Goyangake sawise mangan.Yen sampeyan ora duwe apa-apa, goyangake, goyangake nalika nonton TV, lan sampeyan bisa ngobong lemak weteng sing berlebihan.Hula hoop, minangka cara sing efektif kanggo ngencerake pinggul, bisa diarani ...
    Waca liyane
  • Bola yoga nggawa sampeyan menyang fitness

    Bola yoga nggawa sampeyan menyang fitness

    Bal fitness pisanan asalé saka Swiss.Iki asline dimaksudake minangka piranti medis rehabilitasi kanggo mbantu mulihake keseimbangan lan gerakan ing wong sing nandhang karusakan saraf motor.Minangka nduweni peran kanggo koordinasi lan rehabilitasi pinggul, punggung, gulu, pinggul lan dhengkul, e ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara nggunakake band resistensi kanthi bener?

    Kepiye cara nggunakake band resistensi kanthi bener?

    Pita elastis wis dadi bagean penting saka produk yoga fitness omah.Pita elastis pancen minangka peralatan fitness universal, lan luwih apik kanggo tuku.Pita elastis nduweni kaluwihan ing ngisor iki: 1.Various sudhut resistance bisa dipilih;2. Kanthi inst...
    Waca liyane
  • Kepiye Cara Nggawe Rig Gym Rak Kebugaran Khusus ing China?

    Para panuku liyane lan liyane wiwit ngembangake pasar Cina kanggo rak fitness.Kualitas dhuwur, rega murah, nyedhiyakake dhukungan lengkap kanggo sampeyan mbangun merek lan mbukak pasar.Merek kasebut dibedakake lan cocog kanggo produk sing disesuaikan dhewe.We strictly ...
    Waca liyane
  • Bahan sing beda-beda saka karpet yoga nggawa perasaan sing beda

    Bahan sing beda-beda saka karpet yoga nggawa perasaan sing beda

    Nalika nerangake matras yoga, kabeh wong kudu kenal banget.Minangka jeneng kasebut, tikar yoga minangka tikar sing digawe khusus kanggo para praktisi yoga, sing utamane digunakake kanggo nyegah tangan lan sikil supaya ora slip nalika latihan asana.Tujuan utama tikar yoga awal yaiku kanggo nglindhungi awak saka ...
    Waca liyane
  • Ngarep nggunakake rak daya nguripake menyang pasar fitness penting

    Ngarep nggunakake rak daya nguripake menyang pasar fitness penting

    Minangka fitness ngarep wis dadi fashion, liyane lan liyane kelompok konsumen tuku peralatan fitness ngarep online.Industri fitness omah uga berkembang.Akeh produk fitness omah, tikar yoga, bal yoga, pita elastis, tali skipping, treadmill, Rak Gym sing wis laris dadi ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2