• page_banner

Peralatan liyane

  • FITNESS WEIGHT LIFTING GYM karet lantai mats Mat

    FITNESS WEIGHT LIFTING GYM karet lantai mats Mat

    * Lantai karet dipilih kanthi ketat kanggo perlindungan lingkungan, ora ana polusi, ora ana formaldehida, lan partikel karet anyar, kanggo mesthekake yen saben lantai cocog karo standar perlindungan lingkungan * Lantai karet kuwat lan angel, kanthi efektif bisa nolak pengaruh obyek abot. lan ora gampang rusak.Kombinasi bahan anyar kanthi isi karet 45% * Kolom nyerep kejut ngisor dirancang kanggo nyebarake tekanan obyek abot ing lemah, kanthi efektif ...
  • Fitness Yoga TPE LATEX 11pcs Resistance Tube Bands Set

    Fitness Yoga TPE LATEX 11pcs Resistance Tube Bands Set

    *Bahan lateks kualitas dhuwur * Ora gawe piala utawa efek samping kanggo awak manungsa * nduweni elastisitas sing apik lan tahan lama * Praktis lan serbaguna 11 Pcs Lateks Resistance Band Set kalebu tali tension * 5, gagang * 2, grapplers * 2, gesper lawang * 1, saku bundel * 1 Set Pita Tahan Lateks 11 Pcs duwe rong spesifikasi sing bisa dipilih: 100LB set tabung ketegangan lateks spesifikasi 5*8*1200mm KUNING 5*9*1200mm MERAH 6*10*1200mm BIRU 6*11*1200mm BLACK 7* 11*1200mm HIJAU 100LB set lateks tension tube spesifikasi...
  • Eco Friendly Anti Slip Naturer Karet PU Yoga Mat

    Eco Friendly Anti Slip Naturer Karet PU Yoga Mat

    KESESUAIAN ECO FRIENDLY NATURAL KARET PRIMUM YOGA MAT

    * Lapisan ndhuwur nganggo kulit PU berkualitas tinggi, sing nyerep kringet lan ora licin, lan nduweni rasa alus.

    * Underlay digawe saka karet alam kanggo bantalan nyaman, lan desain non-slip tekstur menehi genggeman kuwat

    * Lumahing ditambahake karo lapisan tahan nyandhang kanggo umur layanan sing luwih dawa

    * Komposit lem sing ramah lingkungan lan ora beracun, ora ana crimping, ora retak

  • Tali Reli Pita Elastis Pedal

    Tali Reli Pita Elastis Pedal

    * Handle Busa sing Nyaman lan Ramah Lingkungan
    * Kendel Tensile Tube
    * High-Kapadhetan Non-slip Busa
    * Trep kanggo nggawa

  • Ball Yoga Ramah Lingkungan Kualitas Tinggi

    Ball Yoga Ramah Lingkungan Kualitas Tinggi

    EXPLOSION BUKTI BOLA YOGA

    * Bahan kualitas dhuwur

    * Explosion-proof thickening

    * Bobot entheng lan awet

    * Praktis lan serbaguna

  • Band Resistance Tugas abot Set

    Band Resistance Tugas abot Set

    * Molding rotasi ing siji
    * Ora Welding Marks
    * Tahan kanggo Paparan
    * Ora ana Resiko Pecah
    * Elastisitas apik, 6,5 kaping Test Tensile

  • Mat Yoga Latihan Fitness

    Mat Yoga Latihan Fitness

    * Cukup Wiyar
    * Eco-loropaken tenan
    * Mumbul apik
    * Lebar 80cm

  • Pita Loop Kain Latihan Resistance

    Pita Loop Kain Latihan Resistance

    * Tegangan Dhuwur lan Ketahanan sing Apik
    * Bahan anti-selip versi sing ditingkatake
    * Utas Lateks
    * Trep kanggo nggawa