. Grosir Weight Lifting Warna Karet Bumper Plate Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Weight Lifting Werna Karet Bumper Plate

Katrangan singkat:

* Nyaman Digunakake, Lumahing Gamelan, Genggeman Nyaman, Ora Nggosok Tangan
* Olahraga Sehat Mbutuhake Perawatan Profesional.Disedhiyakake langsung dening Produsen,
* Dipercaya Ing Kualitas, Diprodhuksi kanthi Profesional, lan Aman Digunakake
* LOGO Kustomisasi (Silk Screen Printing) Kasedhiya


Detail Produk

Tag produk

Kabeh piring bobot bisa disesuaikan LOGO
KOPERASI karo kita, nggawe desain sampeyan dadi nyata!

Jeneng produk: Weight Lifting Werna Karet Bumper Plate
Spesifikasi: 5 / 10 / 15 / 20 / 25KG, 10 / 15 / 25 / 35 / 45 / 55LB
Ketebalan: 29 / 44 / 59 / 76 / 94 MM
Diameter njaba: 450 MM
Diameter tengah: 50,6 MM (+-0,2 MM)
Bahan: karet

Plat bemper karet warna angkat bobot kita awet banget,
nggunakake Teknologi Karet Suhu Dhuwur, Molding One-piece, nggawe sampurna kanggo latihan salib / HIIT lan angkat bobot Olimpiade.Highly elastis, ora bakal ngrusak lantai.Penampilane prasaja lan loman, lan bobote katon jelas.Lengan baja electroplated sing kandel, bolongan tengah nganggo lengan baja sing dilapisi sing tebal, sing bisa nambah umur layanan barbell
Piring bemper karet warna angkat bobot nggawe luwih gampang njaga piring sampeyan lan golek sing dibutuhake kanthi cepet-utamane ing gim sing luwih gedhe ing ngendi akeh atlit nggunakake peralatan sing padha.
Piring bumper duwe diameter 450mm standar IWF lan bobote ing 3% saka target. Digabungake karo sisipan stainless steel lan karet prawan sing berkualitas, sing nawakake mumbul mati lan daya tahan sing jarang katon ing piring ekonomi.

* UJI KUALITAS:
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan

* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

*SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

*MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

*LAYANAN AFTER-SALES
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

*KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

Plat Bumper Karet (5)
Plat Bumper Karet (2)
Plat Bumper Karet (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita