. Grosir Karet Hex Dumbbell Set Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Set Dumbbell Hex Karet

Katrangan singkat:

* Wangun Hexagonal, Panggonan Luwih Stabil
* Electroplated Stainless Steel Knurled Nangani, Ora Gampang Mudhun
* Penampilan Bahan Enkapsulasi Plastik, Perlindungan Lingkungan lan Kesehatan


Detail Produk

Tag produk

SPESIFIKASI LENGKAP, BISA PILIH ON DEMAND!

Cetakan siji-potong, pengerjaan sing apik, bobot standar, tes produk sing ketat, lan rincian nemtokake kualitas
Electroplating knurled grip, genggeman adopts electroplating proses, kang arang banget tahan kanggo teyeng, kang nglindhungi dumbbells saka kang ayu, ing wektu sing padha, mundhak gesekan, anti-skid lan anti-karat.
Desain heksagonal Dumbbell, ora digulung, penempatan acak, fiksasi stabil
Spesifikasi Biasa: 2.5KG / 5KG / 7.5KG / 10KG / 12.5KG / 15KG / 17.5KG / 20KG /
22.5KG / 25KG / 27.5KG / 30KG / 32.5KG / 35KG / 37.5KG / 40KG / 42.5KG / 45KG / 47.5KG / 50KG
Spesifikasi LB: 5LB / 10LB / 15LB / 20LB / 25LB / 30LB / 35LB / 40LB / 45LB / 50LB / 55LB / 60LB / 65LB / 70LB / 75LB / 80LB / 81LB / 90LB / 95LB / 90LB

* UJI KUALITAS:
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan

* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

* SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

* MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

* LAYANAN sawise-sales
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

* KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

Dumbbell Hex (4)
Dumbbell Hex (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita