. Grosir Produsen lan Supplier Mat Yoga Latihan Fitness |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Mat Yoga Latihan Fitness

Katrangan singkat:

* Cukup Wiyar
* Eco-loropaken tenan
* Mumbul apik
* Lebar 80cm


Detail Produk

Tag produk

LOGO CUSTOMIZED kasedhiya

Jeneng produk: Kebugaran Latihan Yoga Mat
Bahan: TPE
Ukuran: 183*80*0.8 cm
Struktur: pola bulu Phoenix (bisa disesuaikan)
Packing: plastik opp + kertas berwarna + tali gesper

Apa iku TPE?TPE minangka bahan sing bisa didaur ulang, bisa digunakake maneh, elastis lan tensile sing apik .TPE nduweni elastisitas sing apik, alus lan nyaman, modis lan ayu. Urip layanan luwih dhuwur tinimbang NBR lan PVC.

Asalé saka alas karet, iku normal kanggo duwe mambu sethitik, lan milih karet kualitas kanggo mesthekake yen saben produk sehat.

Sehat lan nyaman, nyengkuyung perlindungan lingkungan, mbalek cepet, cukup angel

Kanggo pamula, tumindak ora stabil, ora standar, mat banget sempit tansah wedi karo buntut, gerakan ora bisa dibukak, sawise krungu swara iki, kita reformasi produk, saben owah-owahan, iku kanggo nambah pengalaman sing luwih apik. Pilih matras yoga 80 sing digedhekake lan sampeyan ora kudu nahan maneh

Desain TPE tahan nyandhang dhuwur 8mm, bantalan sing efektif lan nglindhungi sendi lutut

Sisih ngarep lan mburi dirancang kanthi macem-macem biji, genggeman sing kuat lan efek sing luwih apik

Lumahing anti banyu, ora gampang nembus, bisa dicuci langsung nganggo banyu, lan bisa terus digunakake sawise pangatusan.

* UJI KUALITAS
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan

* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

* SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

* MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

* LAYANAN sawise-sales
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

* KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

Mat Yoga Latihan Fitness (11)
Mat Yoga Latihan Fitness (9)
Mat Yoga Latihan Fitness (7)
Mat Yoga Latihan Fitness (5)
Mat Yoga Latihan Fitness (4)
Mat Yoga Latihan Fitness (6)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita