. Grosir The Resistance Exercise Fabric Loop Bands Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Pita Loop Kain Latihan Resistance

Katrangan singkat:

* Tegangan Dhuwur lan Ketahanan sing Apik
* Bahan anti-selip versi sing ditingkatake
* Utas Lateks
* Trep kanggo nggawa


Detail Produk

Tag produk

ALL BANDS padha ukuran

warna Tingkat Resistance Tingkat Ketegangan Pangguna
Jambon cahya 18 ~ 32 lbs pamula
abu-abu Sedheng 30 ~ 50 lbs penengah
ireng abot 45-70 lbs Atlet

Awet banget 100% lateks alam ditutupi kain katun

Jeneng produk: Band Loop Kain Latihan Resistance
Bahan: Poli/Katun + Benang Lateks
Spesifikasi:
Pink 76*8cm beda tension Bobot entheng: 110g
Grey 76*8cm beda tension Bobot Sedheng: 125g
Ireng 76*8cm beda tension Bobot abot: 154g
Mesh Bag: 20 cm * 17 cm
PE tas: 30 cm * 16 cm
Rincian kemasan: 3 pcs/set, 50 set/box
Bobot: 20KG
Aplikasi: Digunakake kanggo toning bokong, otot pedhet, keseimbangan awak lan kekuatan inti
Advantage: Resistance Exercise Fabric Loop Bands kanthi tension dhuwur lan ketahanan sing apik, Squat minangka tumindak sing disenengi kanggo nambah kekuatan sikil, nanging uga promosi kekuatan awak kabeh, pangembangan otot sikil luwih disenengi, ningkatake wutah otot awak, nambah fungsi jantung.Jongkok kanggo nguatake ati.Latihan jongkok kanthi rutin bisa nggawe jantung luwih kuwat lan latihan pinggul.

* UJI KUALITAS
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan

* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

*SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

*MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

*LAYANAN AFTER-SALES
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

*KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

Pita Loop Kain Latihan Resistance (4)
Pita Loop Kain Latihan Resistance (3)
Pita Loop Kain Latihan Resistance (2)
Pita Loop Kain Latihan Resistance (1)
Pita Loop Kain Latihan Resistance (6)
Pita Loop Kain Latihan Resistance (8)
Pita Loop Kain Latihan Resistance (5)
Pita Loop Kain Latihan Resistance (7)
Pita Loop Kain Latihan Resistance (4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita