. Grosir Bobot Angkat Black Karet Bumper Plate Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Bobot Ngangkat Black Karet Bumper Plate

Katrangan singkat:

* Nyaman Digunakake, Lumahing Gamelan, Genggeman Nyaman, Ora Nggosok Tangan
* Olahraga Sehat Mbutuhake Perawatan Profesional.Langsung Disedhiyakake dening Produsen, Dipercaya Ing
* Kualitas, Diprodhuksi kanthi Profesional, lan Aman Digunakake
* LOGO Kustomisasi (Silk Screen Printing) Kasedhiya


Detail Produk

Tag produk

Plat Bumper Ireng (1)

Kabeh piring bobot bisa disesuaikan LOGO
KOPERASI karo kita, nggawe desain sampeyan dadi nyata!

Jeneng produk: Plat Bumper Ireng Karet
Spesifikasi: 5 / 10 / 15 / 20 / 25KG, 10 / 15 / 25 / 35 / 45 / 55LB
Ketebalan: 30 / 43 / 58 / 72 / 88 MM
warna: Ireng lan colored, bisa selaras
Diameter njaba: 450 MM
Diameter tengah: 50,6 MM (+-0,2 MM)
Bahan: karet

Nggunakake Teknologi Karet Suhu Dhuwur, Molding One-piece
Highly elastis, ora bakal ngrusak lantai
Penampilane prasaja lan loman, lan bobote katon jelas
Lengan baja electroplated sing kandel, bolongan tengah nganggo lengan baja sing dilapisi sing tebal, sing bisa nambah umur layanan barbell

* UJI KUALITAS:
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan

* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

* SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

* MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

* LAYANAN sawise-sales
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

* KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

Plat Bumper Ireng (10)
Plat Bumper Ireng (8)
Plat Bumper Ireng (9)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita