. Grosir Semen Dumbbell Kettlebll Barbell SET-SSDB06 Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Semen Dumbbell Kettlebll Barbell SET-SSDB06

Katrangan singkat:

*Eco-loropaken, Non-beracun lan mambu

* Iku siji pasangan dumbbells, siji pasangan kettlebells, siji awak pump barbell set.

10kg nganti 50kg, Nyukupi kabutuhan macem-macem klompok wong


Detail Produk

Tag produk

SPESIFIKASI LENGKAP, BISA PILIH ON DEMAND!

LOGO CUSTOMIZED kasedhiya!

MURAH LAN GAMPANG SALE!

Semen Dumbbell Kettlebell Barbell Sets wis upgrade kanggo safety kacang anti-loosening, supaya olahraga fitness ora kuwatir.

20mm thicken umpluk disambungake bar, Nyaman grip.

Non-slip lan kringet-wicking tanpa loosens gagang genggeman nyaman, desain pola Anti-slip, Grip luwih kenceng, tanpa slip

Gampang digunakake ora perlu perawatan, anggere sampeyan ngilangke nganggo andhuk sing diwarnai minyak salad, bakal dadi padhang.

Ora ngrusak lantai.

Sampeyan bisa aman kanggo nyelehake Set Dumbbell Semen iki ing ngendi wae, Ora ana rolling ora slipping.

Isi siji set: piring bobot dumbbell, bar sing disambungake, gagang Kettbell

Spesifikasi Biasa: 10KG / 15KG / 20KG / 30KG / 40KG / 50KG

Sampeyan uga bisa milih gaya Set Dumbbell Semen kaya ing ngisor iki:

* UJI KUALITAS:

Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan

* PACKING & PENGIRIMAN

Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake

Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya

Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

*SAMPEL

Siji sampel kanggo tes kasedhiya

Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

*MOQ

Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

*LAYANAN AFTER-SALES

We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip

Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

*KENAPA PILIH KAMI

Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

1
2
3
4
5
6
7
8
9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita