. Grosir Fitness Ngarep Gym jongkok rak daya Grosir soporte para sentadillas Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Fitness Ngarep Gym jongkok rak daya grosir soporte para sentadillas

Katrangan singkat:

Material: High Strength Precision Tube, welding mulus sing apik

Ukuran tabung: 50*50*2mm

Ukuran Rak Daya: 1200 * 1340 * 2170mm

Pulldown Lat: sampeyan bisa milih nganggo utawa tanpa

Dilengkapi: J-cup, pull up bar, safety bar.

Customized: LOGO, ukuran tabung, ukuran rak daya, ukuran bolongan, jarak bolongan, lampiran.


Detail Produk

Tag produk

Rak daya J pancingan nggunakake gaya selaras pelanggan, kabèh karet dijamin pangayoman,

Nglindhungi barbell lan bantalan aman.

bantalan aman (1)
bantalan aman (3)

Wadhah piring bemper sing disesuaikan, sudut sing rada miring nggawe piring bemper luwih aman,

Ora wedi slipping mudhun, luwih aman lan mantep.

Aksesori gagang tarik dhuwur lan murah, perawatan las rinci sing apik, saben papan nuduhake kualitas apik.

Desain Lat gratis, sampeyan bisa milih lan ngontrol bobot kanthi piring bemper supaya cocog karo jangkauan sampeyan, ketemu wong sing beda-beda.

Kita uga duwe macem-macem jinis Barbell, Bangku, piring bemper sing ndhukung dodolan, rega tuku siji sing luwih menarik.

atraktif1
atraktif2

Kita saka produsen langsung, kualitas ing jaminan, kerjo bareng karo perusahaan gedhe, kualitas
Lan layanan minangka dhasar kita.

* UJI KUALITAS:
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan
* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres
*SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen
*MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane
*LAYANAN AFTER-SALES
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar
*KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita