• page_banner

Fitness Rack

  • Fitness Ngarep Gym jongkok rak daya grosir soporte para sentadillas

    Fitness Ngarep Gym jongkok rak daya grosir soporte para sentadillas

    Material: High Strength Precision Tube, welding mulus sing apik

    Ukuran tabung: 50*50*2mm

    Ukuran Rak Daya: 1200 * 1340 * 2170mm

    Pulldown Lat: sampeyan bisa milih nganggo utawa tanpa

    Dilengkapi: J-cup, pull up bar, safety bar.

    Customized: LOGO, ukuran tabung, ukuran rak daya, ukuran bolongan, jarak bolongan, lampiran.

  • Custom Fitness Multi Fungsi Gym Rig Power Rack

    Custom Fitness Multi Fungsi Gym Rig Power Rack

    CARA KITA PRODUKSI RIG CROSS FIT Panjenengan?** Pisanan, Marang kita pemandangan lengkap gym Panjenengan, carane lan ngendi sampeyan pengin sijine Rig Panjenengan

    ** Kapindho, Nuduhake desain rinci sampeyan kanthi info ukuran

    ** Menehi Logo Ai lan werna favorit

    ** Menehi Rig Nyata sing manggon ing impen sampeyan!

  • Fitness Squat Rack Setengah Power Rack

    Fitness Squat Rack Setengah Power Rack

    * Digawe saka Full, Kelas Komersial, Heavy-Duty 11 Gauge/3mm Steel
    * Laser Cutting Hole Kanthi NO.Lingkaran Chin-Up Frame
    * Karet Premium, Moulded-Sandwich J-Hooks lan Spotter Catcher Arms
    * Garansi Rangka Seumur Hidup kanthi Kapasitas Muatan Maksimum 500kg
    * Bar Chin-Up Komersial Opsional

  • Multi Fungsi Luwes Squat Rack Setengah Power Rack

    Multi Fungsi Luwes Squat Rack Setengah Power Rack

    * Digawe saka Full, Kelas Komersial, Heavy-Duty 11 Gauge/3mm Steel
    * Dhuwur sing bisa diatur, Multi-Grip Chin-Up Frame
    * Karet Premium, Moulded-Sandwich J-Hooks lan Spotter Catcher Arms
    * Garansi Rangka Seumur Hidup kanthi Kapasitas Muatan Maksimum 500kg
    * Lampiran Dip Komersial Opsional

  • Selaras Multi Fungsi Komersial Full Power Rack

    Selaras Multi Fungsi Komersial Full Power Rack

    * Digawe saka Full, Kelas Komersial, Heavy-Duty 11 Gauge/3mm Steel
    * Dhuwur sing bisa diatur, Multi-Grip Chin-Up Frame
    * Karet Premium, Moulded-Sandwich J-Hooks lan Spotter Catcher Arms
    * Garansi Rangka Seumur Hidup kanthi Kapasitas Muatan Maksimum 500kg
    * Tali Keamanan Komersial & Lampiran Dip Opsional

  • Multi Fungsi Machine Crossover Kabel Power Rack

    Multi Fungsi Machine Crossover Kabel Power Rack

    * Digawe saka Full, Kelas Komersial, Heavy-Duty 11 Gauge/3mm Steel
    * Laser Cutting Hole Kanthi NO.Multifungsi Mobile Chin munggah Handle
    * Karet Premium, Moulded-Sandwich J-Hooks lan Spotter Catcher Arms
    * Garansi Rangka Seumur Hidup kanthi Kapasitas Muatan Maksimum 500kg
    * Pilihan Komersial Pedal lan Pulley Bangku

  • Folding Wall Mount Squat & Power Rack

    Folding Wall Mount Squat & Power Rack

    Rak daya dipasang ing tembok sing bisa dilipat Cross Fit, nggunakake tabung tekanan komersial kanthi kekuatan dhuwur 75x75x3mm, bisa gampang dilipat, ngirit akeh ruang.
    Gawe ruang latihan fungsional ing garasi sampeyan lan isih bisa parkir mobil sampeyan!
    KABEH RACK BISA SESUAI LOGO, UKURAN HOLE, JARAK, WARNA DLL.
    KOPERASI karo kita, nggawe desain sampeyan dadi nyata!