. Grosir Fitness Yoga TPE LATEX 11pcs Resistance Tube Bands Set Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Fitness Yoga TPE LATEX 11pcs Resistance Tube Bands Set

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

* Bahan lateks kualitas dhuwur
* Ora ana gawe piala utawa efek samping kanggo awak manungsa
* nduweni elastisitas sing apik lan tahan lama
* Praktis lan serbaguna

11 Pcs Lateks Resistance Band Set termasuk tali ketegangan * 5, menangani * 2, grapplers * 2, gesper pintu * 1, saku bundel * 1

11 Pcs Latex Resistance Bands Set duwe rong spesifikasi kanggo dipilih:

100LB set lateks tension tube spesifikasi
5*8*1200mm KUNING
5*9*1200mm RED
6*10*1200mm BIRU
6*11*1200mm BLACK
7*11*1200mm Ijo

100LB set lateks tension tube spesifikasi
5*8*1200mm KUNING
6*12*1200mm RED
6*10*1200mm BIRU
6*12*1200mm BLACK
6*11*1200mm Ijo

KELEBIHAN MATERIAL LATEX:
1. Tabung tension lateks digawe saka lateks alam murni, sing ora duwe gawe piala utawa efek samping kanggo awak manungsa.Bahan alami sing murni nduweni efek antibakteri lan anti-mikroba sing apik.
2. Tabung tension lateks nduweni elastisitas sing apik, sing bisa uga nyuda tekanan awak manungsa

Kustomisasi pribadi fungsi inovatif, 11 Pcs Latex Resistance Bands Set bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda, eksklusif kanggo pribadine

* UJI KUALITAS:
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan
* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres
*SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen
*MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane
*LAYANAN AFTER-SALES
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar
*KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita