. Grosir Peralatan Gym Komersial Air Bike Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Gym Equipment Commercial Air Bike

Katrangan singkat:

* Chin Drive
* Resistance Angin Unlimited
* Trep kanggo Obah
* Saddle bisa diatur
* Non-slip Grip
* LCD Dhuwur-definisi Layar
* Gedhe Diameter Fan Blade


Detail Produk

Tag produk

Commercial Air Bike dirancang khusus kanggo latihan kardio, kanthi latihan HIIT minangka salah sawijining panggunaan sing paling umum.Iku ngijini sampeyan kanggo umume ing resistance dening pedaling lan obah tangan ing wektu sing padha.Loro-lorone ngayuh lan ngobahake lengen bisa ditindakake tanpa kena pengaruh ing sendi, nggawe Air Bike sampurna kanggo latihan kardio lan HIIT.

Kanthi Bike Air sampeyan bisa nambah kekuatan otot, nambah daya tahan lan ngobong kalori sing akeh.Nyambungake pedal karo gagang, gerakan alami, sinkron digayuh lan kabeh awak disetel ing gerakan.Kanthi penggemar ukuran 27″ lan aliran udara individu, resistensi ventilasi njamin latihan sing intensif miturut latihan sampeyan - luwih cepet sampeyan pedal, luwih gedhe resistensi.

Konsol latihan sing gedhe lan gampang katon wis dikempalken karo fitur kanggo kabeh pangguna, sing ngawasi data kinerja sampeyan lan mbantu njaga wektu latihan, kacepetan, jarak, revolusi per menit, watt, lan kalori sing diobong kanthi gampang.

Sistem transmisi rong tahap, daya konduksi chain, nyopir transmisi gear menyang rodha resistance angin, supaya resistance Gamelan lan alam, ora raos lag, lan nyuda pasukan recoil kanggo karusakan peserta dhengkul

Tudung udara baja sing dienkripsi kanggo nglindhungi driji bocah

* UJI KUALITAS
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan

* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

* SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

* MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

* LAYANAN sawise-sales
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

* KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

Sepeda Udara Komersial (9)
Sepeda Udara Komersial (8)
Sepeda Udara Komersial (7)
Sepeda Udara Komersial (6)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita