. Grosir Multi Fungsi Adjustable Squat Rack Setengah Power Rack Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Multi Fungsi Luwes Squat Rack Setengah Power Rack

Katrangan singkat:

* Digawe saka Full, Kelas Komersial, Heavy-Duty 11 Gauge/3mm Steel
* Dhuwur sing bisa diatur, Multi-Grip Chin-Up Frame
* Karet Premium, Moulded-Sandwich J-Hooks lan Spotter Catcher Arms
* Garansi Rangka Seumur Hidup kanthi Kapasitas Muatan Maksimum 500kg
* Lampiran Dip Komersial Opsional


Detail Produk

Tag produk

.

KABEH RACK BISA SESUAI LOGO, UKURAN HOLE, JARAK, WARNA DLL.
KOPERASI karo kita, nggawe desain sampeyan dadi nyata!

Jeneng produk: Komersial Luwes Squat Rack
tabung: 75x75x3mm / 60x60x2mm
Lampiran: J-Pancing & Spooter Penangkap Arms
Dhuwur: 1840-2400 mm
Bisa dipilih: Dip Attachment / Spooter Catcher Arms

Rak daya lengkap komersial nggunakake tabung tekanan komersial kekuatan dhuwur,
Heavy-Duty 11 Gauge / 3mm Baja.Iki jenis tabung ora retak nuduhake metu, liyane
Larang lan ayu, katon luwih apik ora mung kauntungan, nanging uga kapasitas bobot kekuatan dhuwur
Rak jongkok sing bisa diatur dirancang supaya bisa diatur kanthi bebas, saka 1840 nganti 2400mm, tabung sisih ndhuwur yaiku 60x60x2mm, tabung sisih ngisor yaiku 75x75x3mm kanthi karet pelindung sing disambungake.2 bolt ing mburi kanggo ndandani kolom ora goyang.Desain iki nyukupi kabutuhan kabeh jinis wong sing dhuwur, lan gampang diatur
Lampiran dip dirancang kanggo dipisahake lan bisa dicopot, kanthi bebas milih miturut kabutuhan sampeyan.

* UJI KUALITAS:
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan

* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

* SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

* MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

* LAYANAN sawise-sales
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

* KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

Rak jongkok sing bisa diatur (6)
Rak jongkok sing bisa diatur (5)
Rak jongkok sing bisa diatur (4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita