. Grosir Multi Fungsi Fitness Adjustable Bangku karo Roller Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Multi Fungsi Fitness Luwes Bangku karo Roller

Katrangan singkat:

* Multiple Gears Imbuhan, Loro-lorone Mburi lan Jog bisa diatur
* Roda mburi ditambahake, gampang dipindhah
* Keset Kulit PU Kualitas Tinggi
* LOGO Custom Kasedhiya


Detail Produk

Tag produk

KABEH BENGKUNG BISA LOGO, WARNA DLL.
KOPERASI karo kita, nggawe desain sampeyan dadi nyata!

Jeneng produk: Bangku Luwes Kanthi Roller
Bobot kotor produk: 42 Kg
Ukuran produk: 150*48*138 CM
Ukuran Back Mat: 94*25*31 CM
Ukuran Kursi: 37.5*34*31CM

Pad Grip Upgrade: Bantalan lan tutup roller sikil digawe saka kain super-grip supaya ora kesel sanajan sampeyan kringet.Iku ndadekake tikar awet lan angkat sampeyan stabil
Inti lan Pad sing bisa diatur kanthi lengkap: Saiki sampeyan bisa mencet kabeh klompok otot sing penting kanthi gampang.7 pangaturan andha bisa diiringake saka 85 derajat kanggo -20 derajat mudhun, nalika 4 posisi lelenggahan beda menehi support ergonomic minangka owah-owahan amba mburi.
Luwes Bench dirancang karo gembong transportasi, gembong ing mburi kanggo transportasi gampang.
Bar tahan sikil ekstra nambah stabilitas nalika sampeyan olahraga.Iku apik kanggo sit-up!Bisa disassembled uga
Panglipur .Bantalan ekstra kandel kanggo kenyamanan sing apik sajrone latihan, njamin sampeyan bisa nambah kinerja lan daya tahan.

* UJI KUALITAS:
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan
* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

*SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

*MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

*LAYANAN AFTER-SALES
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

*KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

Bangku Roller sing bisa diatur (2)
Bangku Roller sing bisa diatur (3)
Bangku Roller sing bisa diatur (4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita