. Grosir Praktis Multi Fungsi Panyimpenan Bangku Adjustable Produsen lan Supplier |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

Praktis Multi Fungsi Storage Luwes Bangku

Katrangan singkat:

* Desain Cilik lan Kompak, Akeh Aksesoris Olahraga Ing Siji
* Desain Terintegrasi, Bisa Nyukupi Kebutuhan Sampeyan Kanggo Latihan Konfrontasi, Latihan Kekuwatan utawa Latihan Inti, Nyedhiyakake Kemungkinan Liyane kanggo Kebugaran Omah
* Desain Ukuran Dhuwur Ergonomis (42.9CM), Cocog Kanggo Latihan Stepping lan Hip
* Telung Bantal kanggo Ningkatake Latihan Kabeh, Cocog kanggo Bench Press lan Hip Press
* Pangaturan Sudut Bench Press, 20°,30°,45°,60°,75°
* LOGO Custom Kasedhiya


Detail Produk

Tag produk

KABEH BENGKUNG BISA LOGO, WARNA DLL.
KOPERASI karo kita, nggawe desain sampeyan dadi nyata!

Jeneng produk: Luwes Storage Bangku
Bobot kotor produk: 48 Kg
Ukuran produk: 112*42*42.9 CM
Aksesoris Olahraga: Kettlebell / Dumbbell Pilihan Pilihan

Desain gembong, posisi panggonan bisa diganti kapan wae
Desain panyimpenan, alat fitness apa wae sing dijupuk lan dilebokake kanthi gampang, trep lan rapi
Kompak lan gampang dipindhah, ngidini sampeyan nyimpen kabeh aksesoris olahraga kanthi trep lan rapi.Desain gembong ngisor nggawe gerakan luwih gampang, siji wong bisa mindhah kaya sing dikarepake kanthi gampang

* UJI KUALITAS:
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan

* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

* SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

* MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

* LAYANAN sawise-sales
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

* KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

Bangku panyimpenan sing bisa diatur (6)
Bangku panyimpenan sing bisa diatur (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita