. Grosir Produsen lan Supplier Treadmill Mlengkung Tanpa Daya |SRENGENGE
  • page_banner

Produk TORUI

The Unpowered Mlengkung Treadmill

Katrangan singkat:

* Kekuwatan Mandhiri, Gawe Usaha dhewe
* Kapasitas bantalan sing kuat
* Badan Apik
* Mlaku Silent
* Sabuk Lari Komersial
* Imbuhan slope


Detail Produk

Tag produk

The Commercial Unpowered Curved Treadmill,tanpa listrik,komersial running belt,Double damping.Ora konsumsi daya, ora ngganggu, mlaku free, ora konsumsi daya liwat awak manungsa, ora motor inverter.Kuwat mbukak-prewangan kapasitas, mlaku aman, thickened pipe mbukak kapasitas-prewangan kuwat mlaku aman .Wide mlaku platform, mlaku karo anti-selip lan ora gampang kanggo nyandhang, sampeyan bisa seneng pengalaman gym tanpa arep metu, kabeh kulawarga mlaku

Tampilan definisi dhuwur kabeh data olahraga, kanthi cepet, wektu, jarak, kalori

Nganggo resistensi luwes multi-gear, sampeyan bisa milih gear sing tepat miturut hobi sampeyan dhewe kanggo nambah resistensi gerakan, kanthi wektu sing cendhak kanggo entuk asil sing apik

Platform mlaku sudhut mlengkung, mlaku gratis, nyingkirake watesan tutup motor, nutupi platform mlaku sudhut mlengkung kanggo ngeculake ruang sing mlaku

panyerepan kejut, ora slip, nggunakake macem-macem zona buffer kanggo nresep impact saka mlaku treading, kanthi decompose pasukan impact mburi treadmill, kombinasi becik saka tektur panyerepan kejut, nglindhungi dhengkul

* UJI KUALITAS
Saben produk ana ing sistem kualitas sing ketat, kabeh bakal dirakit sadurunge dikirim menyang tangan sampeyan

* PACKING & PENGIRIMAN
Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake
Packing standar ekspor, karton Customized karo Logo kasedhiya
Kita biasane ngirim laut, kanggo paket cilik, kita bisa ngirim kanthi ekspres

* SAMPEL
Siji sampel kanggo tes kasedhiya
Saran yen sampeyan duwe agen China sing bisa ngirim barang, bakal mbantu akeh kanggo ngirit biaya, kita uga bisa mbantu yen ora ana agen

* MOQ
Produk sing beda duwe jumlah pesenan minimal sing beda, hubungi kita kanggo rincian liyane

* LAYANAN sawise-sales
We offer 1-3 taun babar pisan produk kita beda lan layanan dawa urip
Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo masalah apa sampeyan ketemu nalika nggunakake produk kita, kepuasan sampeyan dhasar

* KENAPA PILIH KAMI
Kualitas mesthi dadi jaminan pertama, kerja sama karo kita, sampeyan mung kudu milih barang sing disenengi, aja kuwatir babagan masalah sawise adol, rasa ora puas bisa dibalekake.

Treadmill Mlengkung Tanpa Daya (8)
Treadmill Lengkung Tanpa Daya (7)
Treadmill Mlengkung Tanpa Daya (5)
Treadmill Lengkung Tanpa Daya (6)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita